Tel: 0152-62 48 68 / 0646 21 61 58

Diensten

Bij Aannemersbedrijf Johan van Oosten helpen wij u graag met de bouw, verbouwing, of aanbouw van uw huis, winkel of kantoor. Wij werken alleen met hoogstaande materialen en leveren altijd kwaliteit. Behalve de bouw zelf, helpen wij u ook met de aanvraag van eventuele vergunningen die hiervoor nodig zijn.

Totaalverbouwingen

Wilt u uw huis of pand graag een compleet uitstraling geven? Met een totaalverbouwing strippen we gehele woning en bouwen we deze opnieuw op, geheel naar uw wensen. Geef uw pand een moderne look met een totaalrenovatie!

Nieuwbouw

Bent u op zoek naar een aannemer voor uw nieuwbouwwoning die met u meedenkt? Onze ervaring en vakkennis maken ons een uitstekende bouwpartner voor uw nieuwe pand. Wij zijn er voor u gedurende het gehele traject, van tekening tot sleuteloverdracht.

Aanbouwingen

Biedt uw huidige woning of bedrijfspand niet genoeg ruimte, maar wilt of kunt u niet verhuizen? Dan is een aanbouw een geschikte oplossing. Wij zijn uw betrouwbare partner voor de bouw van uw nieuwe serre, dakkapel, garage of bijkeuken.

Renovaties en restauraties

Heeft u een mooi historisch pand, maar is het hopeloos verouderd aan de binnenkant of zelfs onveilig met achterstallig onderhoud? Wij kunnen samen met u een plan opstellen waar we het gehele pand verbouwen om het zo gebruikersvriendelijk en zuinig te maken, zonder de historische details uit het oog te verliezen.

Keukens en badkamers

Het verbouwen van een keuken of badkamer is vaak noodzakelijk voor veiligheid en woongenot. Ook is het belangrijk dat het snel gebeurd, omdat u gebruik wilt maken van deze belangrijke ruimte. Wij adviseren u en realiseren uw bouw-wensen!

Dakkapellen

Op hoogte werken vinden wij absoluut geen probleem! Met goede materialen en professioneel vakmanschap creëren wij gemakkelijk en snel meer ruimte in uw huis of bedrijfspand.

Adresgegevens

Aannemersbedrijf Johan van Oosten

Vossenzoom 263

2643 KN Pijnacker

Contactgegevens

Tel: 0152-62 48 68

Mob: 0646 21 61 58

E-mail: johan@jvanoosten.nl